Deze kledingkast is ontworpen met een dubbele functie. Naast het feit dat men op zoek was naar een grote kledingkast met veel opbergruimte, doet deze kledingkast ook dienst als tussenwand tussen twee slaapkamers. Daarmee is dan ook de achterzijde van deze kledingkast tevens een kastenwand in de aangrenzende slaapkamer.

De ruimte is zo ingedeeld dat het diepe hanggedeelte van deze kledingkast, aan de achterzijde een ondiep leg gedeelte is en vice versa. Om de kledingkast een speels detail te geven is er in het midden een vak gecreëerd waarmee automatisch de kast een sfeervol detail krijgt. Let ook op het lijnenspel waar rekening mee is gehouden in het ontwerp van deze kledingkast.

De deuren zijn zijdeglans gespoten en het binnenwerk is uitgevoerd in spaanplaat melamine. De hanggedeelten zijn uitgevoerd met naar beneden uitklapbare stangen, waardoor er ook in de hoogte goed gebruik gemaakt is van de ruimte. Daarnaast zijn er 4 laden en een aantal vakken met verstelbare legplanken in de kledingkast gemaakt. Hierdoor is de volledige tussenwand een kledingkast geworden met een veel opbergruimte aan beide zijden.